TestingScool

Explorator

Un proiect software e ca o călătorie.

Unele proiecte sunt simple și de rutină.

Totuși, majoritatea proiectelor te vor face să te simți ca și cum ai conduce o mașină sport într-un lan de porumb, într-o noapte ploioasă și cu luminile stinse.

În astfel de proiecte e bine să anticipezi probleme și riscuri.

E adevărat că felul în care lucrăm în cursul Explorer presupune efort și multă învățare, dar la finalul procesului obții un mare avantaj:

Durata

10 săptămâni
60 ore

Temele abordate în curs

 • Testarea este exploratorie – mindset și principii de bază
 • Notițe și modele vizuale de a te ghida în testare
 • Tehnici de testare în funcție de context
 • Promovarea, susținerea și negocierea bugurilor
 • Euristici, Mnemonici de testare care să îți ofere avantaj competitiv
 • Planificarea și prioritizarea deciziilor în testare
 • Gândirea critică
 • Identificarea si clarificarea ambiguităților
 • Interacțiunea cu alte roluri din IT – te vei întâlni cu programatori și manageri de proiect

Pachete adiționale

În plus, un candidat poate opta pentru unul din cele două pachete opționale de mai jos: Christopher Columbus sau Marco Polo.

Pachetele adiționale pot fi achizitionate doar împreună cu pachetul de bază, TestingScool Explorer.

Marco Polo - 250€

Cristofor Columbus - 600€

La finalul cursului vei putea să:

Înțelegere =  să ai o idee comună, clară și exactă, să conștientizezi semnificația conceptelor și tehnicilor

Experiență = să înțelegi ce ai învățat și experimentat în cadrul proiectelor TestingScool

Ce spun absolvenții TestingScool Explorer

„Am descoperit că totul are un scop în testare și toți se pot face văzuți dacă au aptitudine și o atitudine corectă. În același timp am mai descoperit că întrebările sunt esențiale pentru un tester, iar mentalitatea de „găsire de soluții” de la primul click poate pune în dificultate și cei mai bine pregătiți oameni. Ca utilizator al acestui program cu un background economic și social, pot spune că toată experiența a fost faină și aș mai alege-o o dată cu încredere.”
Mircea Ț
Absolvent TestingScool Explorer 2023
"„Am ales să urmez acest curs ca să-mi dezvolt abilitățile în domeniul testării software. Pot să spun că a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Am avut parte de o combinație excelentă între teorie și practică, cu exerciții și studii de caz care m-au pus în situații reale de testare. Am învățat cum să planific și să proiectez teste, cum să identific și să raportez erori și cum să colaborez cu echipa de dezvoltare ca să îmbunătățesc calitatea produsului. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost modul în care cursul a fost structurat și livrat. Am învățat despre diverse tipuri de testare, tehnici și instrumente folosite în industrie, precum și despre bunele practici în testare. Am dobândit o înțelegere mai profundă a procesului de testare și am dezvoltat abilități practice, cum ar fi crearea de scenarii de testare, identificarea și raportarea de bug-uri și elaborarea de strategii de testare eficiente. Trainerii au fost foarte pasionați de subiect, iar cursul a fost prezentat într-un mod interactiv și captivant. Au fost mereu disponibili pentru a răspunde întrebărilor și a oferi îndrumare suplimentară.”
Adriana B
Absolventă TestingScool Explorer 2023
„Simt că m-a pregătit din punct de vedere practic și teoretic să devin tester. Mi-a plăcut că toate conceptele au fost explicate simplu, pe înțelesul fiecăruia, cu multe exemple și analogii din diferite domenii, că s-a pus accentul pe partea practică și pe testarea propriu-zisă a unor site-uri web și aplicații mobile. Feedback-ul a fost oferit rapid însoțit de sfaturi constructive uneori însoțite de diferite materiale suplimentare. Partea teoretică ne-a fost pusă la dispoziție pentru studiu individual, iar în timpul cursurilor s-a pus accent pe partea practică. Disponibilitatea trainerilor și modalitatea de comunicare - facilă și rapidă.”
Lorena T
Absolventă TestingScool Explorer 2023

Înscrie-te la curs

TestingScool e o platformă bazată pe educație, networking, mentorat și susținere care te ajută să devii un tester de succes.

Te ajutăm să devii tester indiferent de cariera pe care ai avut-o până acum și chiar dacă ai zero experiență în domeniu.

Fă un SHIFT în carieră și alătură-te comunității de testing din România

  Cursul de interes