Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar: Ți se potrivește o carieră în testing? 

September 16, 2023 @ 5:00 pm - 6:00 pm

Free

Sâmbătă, 16 septembrie, ora 17:00

Durata: aproximativ 60 minute

Trainer: Andrei Conțan, tester, trainer și co-fondator TestingScool și Romanian Testing Conference. 

TestingScool lansează un webinar interactiv și informativ în care vom explora întrebarea: “Este testarea cariera potrivită pentru mine?”.

Testarea joacă un rol vital în ciclul de viață al dezvoltării de software. E despre calitatea și fiabilitatea aplicațiilor software. Cu toate acestea, nu este vorba doar despre a găsi bug-uri; testingul e o profesie care necesită un set unic de abilități, calități și interese.

În acest webinar, vom aprofunda următoarele domenii cheie:

** Abilități și calități ** Explorăm abilitățile și calitățile esențiale care te fac un tester de succes. De la gândirea critică și atenția la detalii până la comunicare și adaptabilitate, vom acoperi ceea ce este necesar ca să poți excela în această profesie.

** Dezvoltare și creștere profesională** Afli despre potențialele drumuri pe care poți păși în carieră în cadrul domeniului și care sunt oportunitățile de creștere și specializare. Descoperi modul în care testarea poate duce la diverse roluri în dezvoltarea de software, asigurarea calității și multe altele.

** Experiențe din viața reală ** Afli de la testeri cu experiență care îți vor împărtăși călătoriile lor profesionale și perspectivele lor. Faci o incursiune în viața de zi cu zi a unui tester și în provocările și recompensele pe care le întâlnește.

** Sesiune de întrebări și răspunsuri ** Primești răspunsuri la întrebările tale de la grupul nostru de experți. Fie că ești în căutare de sfaturi ca să intri în domeniu sau vrei să avansezi în cariera de tester, această întâlnire îți va oferi răspunsuri, tips&tricks și informații valoroase.

Te poți înscrie dacă:

  • ai 0 experiență în testing/IT și nici nu ai studiat domeniul
  • ești un absolvent recent, iar acum explorezi opțiunile de carieră
  • ești un profesionist experimentat care se gândește la o schimbare. 

Acest webinar îți va oferi informații valoroase care te ajută să iei o decizie în cunoștință de cauză cu privire la începerea sau continuarea unei cariere în domeniul testingului.

Înscrie-te aici și îți trimitem pe email link-ul de acces la webinar. Accesul e gratuit. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Details

Date:
September 16, 2023
Time:
5:00 pm - 6:00 pm
Cost:
Free

Venue

Online

Organizer

Testingscool
Phone:
+40 753 638 006
Email:
mihai@testingscool.ro
View Organizer Website