Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Testarea REST APIs – Sesiune Colaborativă cu un Coleg Developer

May 15 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Alătură-te nouă pentru un webinar captivant și interactiv pe tema testării REST APIs, unde vom explora împreună modalități de a eficientiza procesul de testare și dezvoltare.

În cadrul acestei sesiuni colaborative, vei avea oportunitatea de a descoperi cum să te folosești de tehnologiile de inteligență artificială, inclusiv ChatGPT, pentru a-ți îmbunătăți productivitatea în testarea și dezvoltarea API-urilor REST. Facem screen share si scriem cod si scenarii de test. Vom explora cum poți utiliza instrumente pentru a genera automate teste, pentru a detecta erori și pentru a evalua calitatea API-urilor într-un mod mai rapid și mai eficient.

Pe parcursul webinarului, vom discuta despre diferența dintre testele generate automat și cele scrise manual, și vom analiza avantajele și dezavantajele fiecăruia. Vei învăța cum să alegi cele mai potrivite instrumente și tehnici pentru a optimiza procesul tău de testare și dezvoltare.

De asemenea, vom explora ce alte tool-uri specifice de API sunt pe piață și cum le putem integra în procesul nostru de dezvoltare și testare pentru a îmbunătăți calitatea și fiabilitatea produselor noastre.

Details

Date:
May 15
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Event Category:

Organizer

Testingscool
Phone:
+40 753 638 006
Email:
mihai@testingscool.ro
View Organizer Website

Venue

Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *