Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

[Gratuit] Descoperă Secretele SDLC – Webinar Pentru Începători

March 6 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Bine ai venit la webinarul nostru special dedicat testerilor la început de drum! 🚀 Te așteptăm să explorăm împreună ce înseamnă SDLC, într-un mod prietenos și accesibil, fără jargon tehnic plictisitor!

Ne găsești live pe canalul de Youtube al RTC alături de invitatul nostru special, Alex Mocioi, programator cu experiență si co-fondator Humans in Learning

SDLC sau Software Development Life Cycle sau Ciclul de Dezvoltare a Produselor Software.

Ce vei descoperi:

0. În primul rând că SDLC este un set de principii și fiecare companie are modul lor propriu de definire a acestui proces.

1. SDLC: Vom demistifica conceptele-cheie, astfel încât să le poți înțelege chiar și fără cunoștințe tehnice avansate.

2. Rolul Testerilor în Procesul de Dezvoltare: Vom discuta despre modul în care testerii sunt eroii nevăzuți ai dezvoltării software și cum contribuie la crearea unor produse de calitate.

3. Pasi si diferite modele de dezvoltare: Vom parcurge împreună fazele cheie ale dezvoltării software, începând de la definirea cerințelor până la livrarea produsului final.

4. Sfaturi Pratice pentru Testerii Începători: Vei primi sfaturi practice și trucuri utile pentru a-ți începe cariera de tester într-un mod încrezător și eficient.

Acest webinar este creat pentru cei curioși, dornici să înțeleagă cum funcționează lumea dezvoltării software, chiar dacă nu au experiență tehnică vastă. Așadar, adu-ți entuziasmul și întrebările, iar noi vom face călătoria prin SDLC una captivantă!

 

Details

Date:
March 6
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Event Category:

Organizer

Testingscool
Phone:
+40 753 638 006
Email:
mihai@testingscool.ro
View Organizer Website

Venue

Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *