Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Întrebări de speriat și răspunsuri din interviurile de testing

October 30, 2023 @ 6:00 pm - 7:00 pm

🎃 Webinar Special de Halloween: “Întrebări și Răspunsuri de Speriat din Interviurile de Testing” 🎃

Bine ați venit la cel mai înfricoșător webinar de testing din acest sezon! Ziua de Halloween se apropie, iar noi am pregătit pentru voi o experiență cu totul specială. În această zi plină de mister și magie, vă invităm să vă alăturați nouă pentru a descoperi lumea întunecată a interviurilor de testing. Veți avea ocazia să explorați întrebări și răspunsuri care vă vor speria chiar și în cele mai luminoase zile!

🗓️ Data: 30 octombrie – Ziua de Halloween
🕒 Ora: 18:00
🧛 Locație virtuală: În casa voastră bântuită (conexiunea la internet necesară)

Ce puteți aștepta de la acest webinar înfricoșător?
👻 Povești de groază: Vom începe cu povești reale de interviuri de testing care au dat fiori candidaților. Veți simți palpitații, veți avea frisoane și veți rămâne uimiți de întrebările terifiante.

🧟 Tehnici de supraviețuire: Vom explora cum puteți să vă pregătiți pentru astfel de întrebări și cum să le răspundeți în mod inteligent. Aflați cum să vă păstrați calmul în fața “monștrilor” de testing.

💀 Q&A Live: La finalul prezentării, veți avea ocazia să puneți întrebări și să primiți răspunsuri în direct, pentru a vă liniști temerile și a vă pregăti pentru viitoarele interviuri.

🧙‍♂️ Moderator: Andrei vă va ghida prin această experiență de groază un expert în domeniul testing-ului care va face tot posibilul să vă ofere instrumentele și sfaturile necesare pentru a vă dezvolta cariera în acest domeniu.

Pregătiți-vă pentru un webinar plin de mister, umor și surprize! Aduceți-ți prietenii virtuali și costumați-vă pentru a face parte din această aventură de Halloween în lumea testing-ului.

🧹 Pentru a vă înregistra și a vă asigura locul la acest webinar special de Halloween, completați formularul de înscriere. Cu siguranță nu vreți să ratați această experiență de speriat! 🕷️🕸️

Fiți pregătiți să adresați întrebări care v-au pus la grea încercare și pentru a învăța să le răspundeți cu succes. Acest webinar nu este pentru cei slabi de inimă! 😈💀

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Details

Date:
October 30, 2023
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Event Category:

Organizer

Testingscool
Phone:
+40 753 638 006
Email:
mihai@testingscool.ro
View Organizer Website

Venue

Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *