Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Explorer – curs în primăvară 🌸

March 20 @ 5:00 pm - May 22 @ 5:00 pm

€ 799

5 motive pentru ca să începi o carieră în testing

 • Te specializezi într-un domeniu în plină dezvoltare. Nu, nu vom fi înlocuiți de roboți sau Inteligență Artificială.  Profesioniștii în testare nu doar evaluează calitatea produselor software, ci joacă și un rol strategic în îmbunătățirea deciziilor de dezvoltare. Acest rol strategic oferă o perspectivă holistică asupra produsului și contribuie la luarea deciziilor în cadrul echipei de dezvoltare.
 • Ai cerere crescută pe piață. O reconversie în domeniul testării este o alegere strategică pentru că, de la an la an, există o cerere tot mai mare pentru profesioniști în testare software. Cu digitalizarea continuă, companiile au nevoie de specialiști în evaluarea calității ca să poată livra produse software fiabile și eficiente.
 • Aplici tehnicile în orice industrie. Abilitățile pe care le vei dobândi în testare sunt transversale și le poți aplica într-o varietate de industrii. Oricare ar fi domeniul tău actual, competențele în testare pot aduce o contribuție valoroasă pentru că orice organizație are nevoie de testare de software.
 • Cale rapidă către piața muncii. Trainingurile în testare sunt adesea orientate către nevoile industriei și pot fi mai scurte în comparație cu reconversiile în alte domenii. Astfel, poți intra rapid pe piața muncii și vei începe să aplici noile tale cunoștințe.
 • Beneficiezi de oportunități de dezvoltare continuă. Testarea de software este un domeniu în evoluție constantă, cu noi tehnologii și abordări care apar constant. Astfel, vei avea mereu oportunități de dezvoltare continuă și de a rămâne la curent cu ultimele tendințe din industrie.

De ce TestingScool

TestingScool e platformă educațională girată de Romanian Testing Conference care te ajută să devii un tester autentic. Suntem practicieni, nu predăm definiții pe care le-am citit în cărți, ci împărtășim, testăm împreună și punem pe masă provocările și experiențele noastre din viața reală, cu clienți reali și task-uri reale.

Suntem o echipă de specialiști IT cu experiență în testing și domenii complementare.

Am creat un mix între Testing și Cool pentru că noi promitem, pe lângă REZULTATE bune, și un PROCES de învățare foarte fain. Intră într-o experiență de învățare dinamică și interactivă. Învață și evaluează-ți progresul pe baza feedback-ului primit de la traineri.

Portofoliu real pentru interviuri

Lucrăm practic, iar pe măsură ce livrezi proiectele, acestea vor face automat parte din portofoliul tău de lucru, astfel încât să te poți prezenta la viitoarele interviuri și cu munca ta practică, nu doar cu diplome și promisiuni. 

Experiență unică pe piața din România

Pentru formarea și definirea curriculei colaborăm cu experți internaționali din domeniul testării software. Afilierea cu Romanian Testing Conference, cea mai importantă conferință de profil din țara noastră, ne oferă acces și oportunitatea să predăm conținut relevant și competitiv pentru ca tu să îți îndeplinești obiectivele de carieră.

 

La finalul cursului vei putea să:

 • te asiguri că testarea este inclusă în ciclul de viață al produsului
 • promovezi bune practici în testare și le explici argumentat
 • planifici, execuți și evaluezi testarea produselor
 • identifici, investighezi probleme și te asiguri că ele sunt gestionate într-un mod sustenabil prin tehnici de îmbunătățire continuă, precum „cei 5 de ce”
 • prioritizezi experiența utilizatorilor, fie ei colegi, manageri sau clienți
 • recunoști și înțelegi că o aplicație trebuie să aibă și alte calități pe lângă cele funcționale
 • identifici constant tipare și probleme de bază și găsești soluții în urma unui proces de gândire logică și analitică

Dacă ești parte a comunității noastre sau ești fost participant la unul dintre cursurile noastre, ai 15% discount din prețul afișat

 

Pentru mai multe detalii, acceseaza pagina Explorator

  Cursul de interes


  Details

  Start:
  March 20 @ 5:00 pm
  End:
  May 22 @ 5:00 pm
  Cost:
  € 799
  Event Category:
  Website:
  www.testingscool.ro

  Venue

  Online

  Organizer

  Testingscool
  Phone:
  +40 753 638 006
  Email:
  mihai@testingscool.ro
  View Organizer Website

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *