Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Există viață după test case-uri – avantajele unui proces creativ și autentic

April 3 @ 6:00 pm - 7:00 pm

  1. Deschide browserul la pagina: www.testingscool.ro/search
  2. Introdu cuvânt de căutare: “Moby-Dick”
  3. Apasă butonul “Căutare”
  4. Rezultatul așteptat: cartea “Moby-Dick” și pretul de 3RON va fi afișat

 

Cu siguranță, majoritatea dintre noi am traversat procesul de a defini scenarii de test pas cu pas, fără a avea clar definit scopul, valoarea și beneficiile acestui efort adesea solicitant. 

Cu toate acestea, există o cale de scăpare și vă invit să explorăm conceptul de “Charters”, checklists și mind maps ca modalități de documentare a testării. Oferim fiecărui tester oportunitatea de a fi creativ și autentic, în timp ce își menține un scop clar.

Implicit vom acoperi și noțiuni precum: “Test Oracles” și “Heuristics”, iar dacă aceste concepte nu-ți sunt familiare, atunci sesiunea aceasta e pentru tine.

În cadrul discuției noastre, vom explora cum:

  • testerii sunt încurajați să depășească limitele scenariilor predefinite, furnizând o perspectivă mai cuprinzătoare asupra comportamentului sistemului;
  • cultivăm învățarea continuă pe măsură ce testerii navighează și descoperă nuanțele în timpul procesului de testare;
  • descoperim împreună natura dinamică a unui test charter, permițând testerilor să răspundă dinamic la nevoile beneficiarilor.

Acestă sesiune promite să deschidă uși către o abordare mai creativă și valoroasă a testării, în care fiecare contribuție este apreciată și menită să aducă plus valoare procesului de testare. 

Ne găsești live pe canalul de Youtube al RTC alături de invitatul nostru special, Alex Brad, test lead si trainer Testingscool

Details

Date:
April 3
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Event Category:

Venue

Youtube channel
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *