TestingScool

Coder

Ești un tester junior în devenire, dornic să își îmbunătățească abilitățile sau o companie cu viziune de viitor, care dorește să își împuternicească echipa de testare cu abilități tehnice de testare automată?

Testingscool oferă un curs de folosire a codului si a principiilor de automatizare în testare, meticulos conceput pentru a te echipa cu expertiza necesară de a prospera în industria software în continuă schimbare.

Play Video

La acest curs vei învăța cum să:

Durata

8 săptămâni

de 2 ori pe săptămână

Ce domenii acoperă cursul

Cursurile noastre depășesc curriculumul de concepte teoretice și aplicații de testare. Concret, îi ajutăm pe participanți să dobândească abilitățile de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele.  

Știm că succesul arată diferit pentru fiecare, așa că indiferent unde te îndrepți, te putem ajuta să ajungi acolo

Cum se desfășoară procesul de învățare cu noi

Cursurile sunt o combinație de sesiuni online și studiu individual, ceea ce înseamnă că vei învăța în propriul ritm, cu materiale interactive de învățare online. Cursurile se potrivesc cu programul tău existent: vei avea putea să studiezi oricând și oriunde îți convine.

Cursul este de asemenea o modalitate excelentă în care îi poți demonstra angajatorului că ai capacitatea și motivația să lucrezi independent, asta în timp ce îți menții angajamentul față de obiectivele tale și livrezi în termenele agreate.


Cursul te ajută să înțelegi ce ai nevoie să dezvolți ca să devii un tester autentic. Și vom începe să lucrăm practic la asta.

De ce să optați pentru Testingscool?

 1. 🌐 Experți în industrie: Scufundați-vă în cunoștințele împărtășite de profesioniști experimentați care se mândresc cu ani de experiență practică în domeniul automatizării testelor.

Instructorii noștri au lucrat și livrat cursuri unor companii din industrie precum Accenture, IBM, Booking.com contribuind la strategiile de testare ale unor aplicații recunoscute la nivel mondial.

 

 1. 💡 Învățare practică: Faceți o punte între cunoștințele teoretice și aplicațiile practice, asigurându-vă că nu sunteți doar bine informat, ci și pregătit de muncă pentru provocările din lumea reală.

Lucrăm la proiecte live care oglindesc scenarii din industrie pentru a dobândi cunoștințe practice despre complexitatea automatizării testelor. Vei învăța despre principiile unui cod curat, cum sa testezi API-uri sau ce presupune interactiunea automata cu interfata grafica a unui browser.

 

 1. 🎓 Curriculum structurat: Explorați un curriculum cuprinzător conceput pentru a acoperi conceptele fundamentale de automatizare și a aprofunda cele mai bune practici din industrie.

Folosim de code scris in Typescript sau Java, folosim aplicații precum Postman, linia de comand pentru scripturi Bash, integrarea cu Git, principii de Continuous Delivery si multe altele.

Puncte forte ale cursului:

Durată: 60 de ore pe parcursul a 8 săptămână

 1. Introducere în automatizarea testelor
 2. Înțelegeți fundamentele și evoluția automatizării prin cod.
 3. Aprofundăm limbajele de scripting, cum ar fi Typescript și Java, pentru o dezvoltare mai eficientă a testelor.
 4. Explorați framework-uri de xUnit, precum si librării populare precum Cypress, Jest, stăpânind aplicarea acestora.
 5. Învățați toate dedesubturile Git, asigurând o colaborare perfectă în cadrul unei echipe.
 6. Vei interactiona cu limbaje de scripting si terminalul de comandă
 7. Înțelegeți importanța integrării și livrării continue în ciclurile de dezvoltare moderne prin intermendiul Actions by Github sau Jenkins
 8. Obțineți informații despre cele mai bune practici pentru gestionarea eficientă a datelor de testare.
 9. Aplicați conceptele învățate prin studii de caz practice și cele mai bune practici din industrie.
 10. La finalul programului, munca ta va putea fi integrată in CV si folosită pentru a promova si dovedii abilitățile și cunoștințele dobândite

Beneficiile înscrierii:

1. 🚀 Stăpânirea abilităților

Stimulează-ți înțelegerea dincolo de ceea ce face un „tool”. Explorați ce este un tool ca instrument de maximizare a potentialului de testarel, cum este benefic și cum poate contribui la îmbunătățirea rezultatelor testelor.

 

2. 📈 Avansarea în carieră:

Testerii cu abilități de automatizare au oportunitățo de a avansa în poziții de conducere tehnică, conform sondajelor din industrie, conform cărora 46% dintre testeri își doresc o promovare ca expert in testare sau chiar test manager

 

3. 🌐 Recunoaștere în industrie

Credem in abilități și nu în certificări. Cursurile și abordarea Testingscool sunt recunoscute de companiile de tehnologie din România, oferindu-ți un avantaj competitiv pe piața muncii.

 

4. Deblocarea oportunităților de carieră

35% dintre angajatori pun accentul pe abiilități tehnice precum Continuous Delivery, codare sau folosirea automatizarii in testare. 

Iată rezultatele pe care le poți atinge dacă urmezi cursul:

Ai întrebări sau vrei sa ne cunoști? Scrie-ne fără ezitare